מתקני מיץ וגזוז ומערכות שתייה​

על מנת לקבל מיץ קר (מים + סירופ) יש צורך במתקן מים קרים (עם "בנק קרח" כדי לקבל הספק גדול של מיץ באופן רציף) ובמערכת שאיבה אוטומטית שתזרים את הסירופ ותערבב אותו עם המים הקרים ולשלוח אותו לברז מתאים.

 

על מנת לקבל גזוז קר (סודה + סירופ) יש צורך במתקן סודה (עם "בנק קרח" כדי לקבל הספק גדול של גזוז באופן רציף) ובמערכת שאיבה אוטומטית שתזרים את הסירופ ותערבב אותו עם הסודה הקרה ותשלח אותו לברז מתאים.

 

מערכות שתייה משולבות – בדרך כלל בחדרי אוכל עובדים מספקות במתקן אחד – מים קרים, סודה, מיץ וגזוז לבחירתו החופשית של המשתמש.

 

להכנת גזוז באופן חצי אוטומטי לדוגמא בקיוסקים, ניתן להשתמש במערכת סודה בסיסית ולמזוג באופן ידני או דרך דיספנסר לסירופ את הסירופ לכוס ואז להוסיף עליו את הסודה מברז הסודה הקרה.

למעבר לקטגוריה של מתקני מיץ וגזוז לחץ כאן!

053-9426030